„Akik a földi paradicsomot keresi, jöjjenek Dubrovnikba.”
A fenti idézet George Bernard Shaw-tól származik, akit nemcsak a kellemes mediterrán éghajlat, a kristálytiszta tenger és a vendégszereto emberek igéztek meg, hanem az egyedülálló középkori város gazdag történelme is. Dubrovnik a hatalmas, régi erodítményekkel, palotákkal és festoi szépségu kikötojével több mint ezer éven át virágzó kereskedelmi és kulturális központnak számított. Horvátország bovelkedik a csodálatos strandokban és történelmi érdekességekben, de e tekintetben Dubrovnik páratlan.

       
Sponza Palota
       
Bokar és Lovrijenac erodítmények

Felújított, klimatizált apartmanjaink a Prijeko utcában találhatók, egy olyan épületben, amely az 1667-es földrengésnek is ellenállt. A közvetlen szomszédságban található a Sponza palota és a XI. században épült Szt. Nikolas templom. A legközelebbi strand körülbelül 400 méternyire, a régi kiköto, ahonnan óránként indul hajó Lokrum szigetére, mindössze 100 méternyire található. Dubrovnik foutcája, a Stradun (vagy Placa) a Prijeko utcával párhuzamos, a város fotere pedig az apartmanoktól 50 méternyire fekszik.

Címünk: Prijeko utca 7. - A térképen nyíllal jelölve.

 
 
Nagyobb térkép nyitása
   
Apartmanjaink a médiában
Mit mondanak a szakmabeliek
Videoklipek (mindegyik 15 mp-es)
1. videoklip nyitás   2. videoklip nyitás       3. videoklip nyitás       4. videoklip nyitás    
Panoráma Lokrum szigettel és Dubrovnik óvárosával. A régi kiköto.     Stradun, Dubrovnik foutcája.     Prijeko utca, ahol az apartmanok találhatók.  
 

Apartman 1 | Apartman 2 | Apartman 3 | Árlista | Címlap
Tervezte Lakmus Stúdió
© Minden jog fenntartva